Campionatul European de Seniori U22, Polonia 2011

Campionatul European de Seniori U22, Polonia 2011

Campionatul European de Seniori U22, Polonia 2011

În data de 3 decembrie 2011 orașul Wroclaw(Polonia) a fost gazda Campionatului European de Seniori sub 22 de ani. Clubul C.S. Kyopirit Cluj-Napoca a participat cu doi sportivi: Mihai Cîmpian și Bogdan Deteșan.

La -65kg Bogdan Deteșan a avut ghinionul să pice cu unul dintre cei mai puternici sportivi de la categorie, un ucrainean masiv(care un meci mai târziu am observat ca avea 70.1 kg) și a pierdut la decizie in primul meci. Lupta a fost însă spectaculoasă, Bogdan reușind să răspundă cu contre bune la atacurile adversarului, însă diferența de greutate și de valoare și-a spus cuvântul. Mai jos, meciul lui Bogdan.

 

Mihai Cîmpian a reușit să obțină locul 5 la categoria +85kg, pierzînd în lupta pentru medalie în fața unui polonez, cu largul ajutor al arbitrului de centru, după ce în turul anterior trecuse tot de un polonez.

În timpul meciului din sferturile de finlă adversarul l-a lovit foarte puternic la testicole, rupându-i efectiv protecția lui Mihai. În acest timp centralul îl invita să se ridice, spunîndu-i că nu are nimic. Cam asa arată “nimicul”:

Cochilia lui Miki

Cochilia lui Miki

Din acel moment echilibrul luptei s-a rupt, Mihai resimțind din plin lovitura ilegală. La finalul reprizei doi arbitri au văzut egalitate, alți doi au dat decizie pentru polonez și centralul nu a stat prea mult pe gânduri și l-a declarat învingător( cu toate că polonezul avea și o penalizare).

 

A fost o șansă bună la o medalie, dar deocamdată atâta s-a putut. Felicitări celor doi sportivi, în 2012 vom avea ocazia să ne luam revanșa 🙂

Poze de la întreaga deplasare a lotului găsiți în galeria multimedia.

Tags: , ,

Comments are closed.

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit