?>

Campionatul European, Spania 2010

Campionatul European, Spania 2010

Campionatul European, Spania 2010

În intervalul 5-6 iunie 2010 Logrono(Spania) a găzduit Campionatele Europene de Tineret și Seniori la karate kyokushin. Lotul României a revenit din Spania cu un rezultat de excepție: 6 medalii(una de aur și cinci de bronz), trei clasări în primii opt sportivi la kumite și trei clasări în primii opt sportivi la kata.

Clubul C.S. Kyospirit Cluj-Napoca a fost reprezentat de sportivii: Mihai Cîmpian la tineret și Marius Mîndruțău la seniori precum și de arbitrul internațional sempai Vlad Pop.

La tineret Mihai Cîmpian a debutat la primul său Campionat European împotriva unui lituanian puternic. Dacă în prima repriza Mihai a reușit să facă față cu brio, punându-și adversarul în dificultate, în a doua repriza balanța s-a înclinat decisiv în favoarea adversarului nostru și, lipsit de experiența competițiilor de această anvergură, Mihai a trebuit să se recunoască învins la decizie.

Aflat și el la prima participare la Campionatul European pe categorii Marius Mîndruțău a fost foarte aproape de a urca pe podium. A fost oprit însă în sferturile de finală de cel mai titrat luptător din lume la această oră: campionul mondial Valeri Dimitrov(Bulgaria). De remarcat modul în care Marius a trecut de turul doi, printr-un superb ippon la cap, împotriva unui luptător din Grecia.

Prima participare pentru clubul nostru la un Campionat European a avut un bilanț pozitiv. Drumul deschis de către cei doi luptători sperăm să fie urmat de către mulți alți sportivi clujeni, cu rezultate cât mai valoroase.

Avem și poze de la această competiție în secțiunea multimedia.

Tags: , , ,

3 comentarii la “Campionatul European, Spania 2010”

  1. […] sportivi la lotul național: Marius Mîndruțău și Mihai Cîmpian. Cei doi au participat la Campionatul European de la Logrono(Spania), având evoluții bune(Marius locul 5, Mihai locul 9). Un alt eveniment important al anului a fost […]

  2. buy review movie

    Edit my thesis, writing services Edit resume services.. Buy cover latter help., Write movie reviews services..

  3. Iskysoft data Eraser

    buy cheap adobe creative suite buy cheap adobe creative suite. buy cheap adobe creative suite, buy cheap adobe creative suite.

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit