?>

Cupa “Branko Bosnjak”, Croatia 2009

Cupa “Branko Bosnjak”, Croatia 2009

Cupa “Branko Bosnjak”, Croatia 2009

În data de 14 noiembrie 2009 o delegație românească formată din 9 sportivi, doi arbitri și antrenorul lotului național a participat la a 14-a ediție a Cupei “Branko Bosnjak” în localitatea Samobor, Croația. Clubul C.S. Kyospirit Cluj-Napoca a fost reprezentat de Anda Pop (participantă) și sempai Vlad Pop (arbitru).

Turneul a fost un bun prilej de evaluare a progreselor făcute de la Campionatul Național de Seniori din luna Octombrie. Anda a reușit să se claseze pe un onorant loc III la categoria +65kg. Meciurile Andei au fost foarte disputate și foarte “fizice”. În timpul meciului cu o sportivă din Croația, Anda s-a accidentat la mâna stangă și ultimul meci al ei a fost o dovadă de adevărat spirit kyokushin, ea luptând cu mâna ruptă. Diagnosticul a fost confirmat și de doctorii clujeni, Anda fiind nevoită să se opereze.

Cu toate acestea, cel mai mare câștig a fost încrederea dobândită în forțele proprii și dovada creșterii de formă. În timpul luptelor Anda a demonstrat o bună pregătire fizică reușind să țină piept și adversarelor mai grele decât ea.

La această Cupă, România a reușit să cucerească cele mai multe medalii pe națiuni(9) din cele opt țări participante.

Pozele din Croația le găsiți aici.

Tags: , , , , ,

4 comentarii la “Cupa “Branko Bosnjak”, Croatia 2009”

 1. WS says:

  asta da SPIRIT ! 🙂

 2. Lisa says:

  I can’t believe my cousins are so famous!

 3. Martin says:

  Wow, sehr eindrucksvoll! Gut gemacht!

 4. Nicky says:

  I would like to use the opportunity of snayig thanks to you for the professional instruction I have always enjoyed browsing your site. I’m looking forward to the commencement of my school research and the general preparation would never have been complete without browsing your site. If I might be of any assistance to others, I might be thankful to help by means of what I have learned from here.

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit