Cupa “Oyama”, Cluj Napoca 2010

Cupa “Oyama”, Cluj Napoca 2010

Cupa “Oyama”, Cluj Napoca 2010

Clubul Sportiv Kyospirit din Cluj-Napoca organizează în data de 6 noiembrie 2010 a doua ediție a Cupei “Oyama”,  sub egida Federaţiei Române de Karate Kyokushin. Evenimentul va avea loc la sala de sport “Gheorghe Roman” din incinta Parcului Babeș (str. Plopilor) și va reuni sportivi de la toate cluburile din țară. Cele două probe ale competiţiei vor fi kata şi kumite, organizate separat pentru copii 7-12 ani şi seniori.

Calificările vor avea loc de la ora 12, iar deschiderea oficială este programată pentru ora 15. Spectatorii vor avea ocazia să asiste şi la o demonstraţie susţinută de membrii clubului C.S. Kyospirit, înaintea finalelor.

Intrarea pe tot parcursul evenimentului este liberă!

O noutate adusă de ediţia de anul acesta este transmisia online a majorităţii meciurilor din concurs, printr-un parteneriat cu site-ul de divertisment nr. 1 în România, Trilulilu.ro.

Prima ediţie a Cupei “Oyama” a avut loc în 7 noiembrie 2009 şi a reunit peste 100 de sportivi. Detalii despre eveniment se pot găsi pe site-ul Federaţiei (http://www.kyokushin.ro/stire/Cupa-Oyama-la-Cluj-Napoca—un-succes) și pe site-ul clubului Kyospirit (http://www.kyospirit.ro/cupa-oyama-cluj-napoca-2009).

Puteti urmari clipul de prezentare pe canalul dedicat clubului la adresa: http://www.trilulilu.ro/canal/kyospirit


Cupa “Oyama”, Cluj Napoca 2010
Vezi mai multe video din sport

Harta locatiei:
View Cupa “Oyama”, Cluj Napoca 2010 in a larger map

Persoană de contact:
senpai Vlad Pop, 2 DAN karate kyokushin
[email protected]


View Cupa “Oyama”, Cluj Napoca 2010 in a larger map

Cupa "Oyama", Cluj Napoca 2010

Cupa "Oyama", Cluj Napoca 2010

Tags: , ,

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit