Cupa României, Oradea 2010

Cupa României, Oradea 2010

Cupa României, Oradea 2010

Ultima competiție din anul 2010 a avut loc sâmbătă, 11 decembrie, la Sala de Sport a Universității din Oradea. Tradiționala Cupă a României a adunat peste o sută de sportivi la start, de la toate cluburile din țară.

Cupa României este singura competiție pe echipe din calendar, fiind astfel unică din acest punct de vedere. Sportivii sunt grupați in echipe de câte trei la cele două probe: kata și kumite. Proba de kata este mixtă, echipa putând avea în componență atât fete, cât și băieți. Acest evenimentul încheie în mod tradițional anul sportiv, fiind cea mai veche competiție a Federației Române de Karate Kyokushin, prima ediție având loc în 1990.

Clubul C.S. Kyospirit Cluj-Napoca a participat cu o echipă la proba de Kata Seniori reușind să obțină din nou locul 1. Pozele de la această competiție pot fi vizualizate în galeria multimedia.

La finalul competiției s-au acordat și premiile pentru rezultatele obținute de-a lungul anului. Clubul nostru a ocupat poziția a șasea în clasamentul general. De asemenea,  sempai Vlad Pop si sempai Anda Pop au ocupat locurile 5, respectiv 8 în clasamentul arbitrilor.

Rezultatele sportive din 2010 ale clubului nostru au fost cele mai bune de la înființare. După doar doi ani și jumătate am reușit să dăm primii sportivi la lotul național: Marius Mîndruțău și Mihai Cîmpian. Cei doi au participat la Campionatul European de la Logrono(Spania), având evoluții bune(Marius locul 5, Mihai locul 9). Un alt eveniment important al anului a fost Cupa Europei de la Arad, unde sportivii: Bogdan Deteșan și Mihai Câmpian au urcat pe podium din nou(Bogdan locul 2 și Mihai locul 3), cu evoluții foarte bune, la o competiție de anvergură. Nu în ultimul rând, o mare reușită a fost și organizarea celei de a doua ediții a Cupei “Oyama” la Cluj, anul acesta participând peste 170 de sportivi din întreaga țară.

La finalul săptămânii 13-19 decembrie clubul nostru își va premia primii zece sportivi în cadrul unui eveniment la care sunt invitați toți membri clubului, sponsorii, partenerii  și simpatizanții 🙂

Osu!

Tags: , ,

4 comentarii la “Cupa României, Oradea 2010”

 1. Tolcer Margareta says:

  Felicitari pentru activitatea depusa in anul 2010,pentru rezultatele de laCupa Romaniei Oradea 2010 si NUMAI SUCCESE in viitor pentru toti camponentii clubului si in special pentru cei trei POP (Senpai, Anda si Paula)

 2. Alex says:

  Bravo POP3!!! Felicitari :)) xoxo :))

 3. Tolcer Margareta says:

  Cand vedem Festivitatea de premiere?

 4. Kyospirit says:

  Festivitatea de premiere va fi cândva săptămâna viitoare. Voi anunța la sală data exactă 🙂

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit