Cupa României pe Echipe, Oradea 2011

Cupa României pe Echipe, Oradea 2011

Cupa României pe Echipe, Oradea 2011

În data de 17 decembrie 2011 Federația Română de Karate Kyokushin a organizat tradiționala Cupă a României pe Echipe.

Clubul nostru a participat la această competiție la proba de Kata Sincron seniori cu o echipă formată din: Paula, Anda și Vlad Pop. Din cele șapte echipe înscrise la această probă echipa noastră a ocupat poziția a doua la final. Poate cu mai multă concentrare am fi reușit să ocupăm prima poziție la o probă pe care am dominat-o în ultimii doi ani.

 

 

Fiind și ultima activitate din an Federația a premiat cei mai buni sportivi si cele mai bune cluburi din țară. Anul acesta C.S. Kyospirit Cluj-Napoca s-a clasat pe locul șapte în clasamentul general al cluburilor. Printre rezultatele cele mai notabile din acest an au fost:

  • locul doi la Open-ul Olandei și participarea la Campionatul European din Lituania prin Marius Mîndruțău
  • locul cinci obținut de Mihai Cîmpian la Campionatul European de Seniori U22 din Polonia
  • cele 17 medalii obținute de întreaga echipă de-a lungul anului la diversele Campionate Naționale și Europene

Clubul nostru a mai organizat anul acesta(pentru prima dată în Cluj-Napoca) Stagiul Național de Vară, precum și Cupa României pentru Seniori Începători și Copii(fosta cupă “Oyama”), competiția cu cei mai mulți partipanți din întregul calendar competițional.

Felicitări tuturor sportivilor clujeni care au participat în acest an la competiții, să sperăm că în 2012 vom reuși să depășim aceste rezultate!

Poze de la Cupa României găsiți în galeria multimedia.

Tags: , , , ,

Un comentariu la “Cupa României pe Echipe, Oradea 2011”

  1. bazu says:

    Felicitari tuturor membrilor Kyospirit pentru tot ceea ce ati realizat in acest an. Va doresc sa aveti cu totii parte de aceste frumoase sarbatori cu bine si fericire,iar pentru anul care vine sanatate,bucurii si multa putere de munca . OSU!

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit