Cupa României pentru Copii și Seniori Începători, Cluj-Napoca 2011

Cupa României pentru Copii și Seniori Începători, Cluj-Napoca 2011

Cupa României pentru Copii și Seniori Începători, Cluj-Napoca 2011

Clubul Sportiv Kyospirit din Cluj-Napoca , sub egida Federaţiei Române de Karate Kyokushin, organizează în data de 5 noiembrie 2011 prima ediție a Cupei României pentru copii și seniori începători(fosta Cupa „Oyama”). Evenimentul va avea loc la sala de sport “Gheorghe Roman” din incinta Parcului Babeș (str. Plopilor) și va reuni sportivi de la toate cluburile din țară. Cele două probe ale competiţiei vor fi: kata şi kumite, organizate separat pentru copii 7-12 ani şi seniori.

Calificările vor avea loc de la ora 12, iar deschiderea oficială este programată pentru ora 15. Spectatorii vor avea ocazia să asiste şi la o demonstraţie susţinută de membrii clubului C.S. Kyospirit, înaintea finalelor. Intrarea pe tot parcursul evenimentului este liberă!

Prima ediţie a Cupei “Oyama” a avut loc în 7 noiembrie 2009 şi a reunit peste 100 de sportivi. Detalii despre eveniment se pot găsi pe site-ul Federaţiei (http://www.kyokushin.ro/stire/Cupa-Oyam … -un-succes) și pe site-ul clubului Kyospirit (http://www.kyospirit.ro/cupa-oyama-cluj-napoca-2009).

A doua ediție a Cupei “Oyama” a avut loc în 6 noiembrie 2010 și a reunit peste 130 de sportivi. http://kyokushin.ro/stire/Cupa-Oyama-2010, http://www.kyospirit.ro/rezultate-cupa-oyama-2010

Anul acesta competiția s-a transformat în Cupa României pentru copii și seniori începători și sperăm să avem cel puțin la fel de mulți participanți!

Harta locatiei:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& … 2a799048e5

Persoană de contact:
senpai Vlad Pop, 2 DAN karate kyokushin
[email protected]

 

Cupa Romaniei 2011

Cupa României 2011

Tags: , , ,

Comments are closed.

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit