Dutch Open, Zutphen 2011

Dutch Open, Zutphen 2011

Dutch Open, Zutphen 2011

În data de 12 februarie 2011 lotul României a participat la Open-ul Olandei, organizat în localitatea Zutphen. Competiția a fost deschisă tuturor participanților indiferent de stil. La start s-au prezentat sportivi din 8 țări(Olanda, Anglia, Norvegia, Belgia, Suedia, Cehia, Lituania și România). Organizarea a fost impecabilă iar publicul olandez s-a dovedit un bun cunoscător al artelor marțiale, apreciind orice procedeu tehnic, indiferent de cine se afla pe tatami. Fair-play-ul lor ne-a impresionat foarte tare, dealtfel.

Lotul României a fost format din cinci sportivi și doi arbitri internaționali. Clubul C.S. Kyospirit Cluj-Napoca a fost reprezentat de Marius Mîndruțău la +80kg și Vlad Pop în calitate de arbitru.

Marius a reușit să ocupe locul al doilea la categoria grea după trei lupte bune împotriva unor luptători masivi din Olanda, în finală el întâlnindu-l pe campionul României  de la categoria grea: Dorin Mărgărint.  Un rezultat bun, mai ales că Marius participă de obicei cu o categorie de greutate mai jos.

În afară de Marius, România a mai cucerit două medalii de aur la +80(Dorin Mărgărint, Budokai Arad) kg si -70 kg(Sergiu Druhora, Vidalis Zalău) baieti, o medalie de bronz la -60 kg fete(Anca Monica Dan, Budokai Arad) și un loc 5 tot la +80 kg baieți(George Florin Paul, CSC Felix Sânmartin).

Felicitări tuturor, a fost un concurs foarte potrivit în vederea pregătirii Campionatului European din luna aprilie.

Pozele de la concurs le găsiți în secțiunea multimedia.

Tags: , ,

3 comentarii la “Dutch Open, Zutphen 2011”

 1. bazu says:

  Felicitari tuturor sportivilor care au participat la Dutch Open si in mod deosebit voua, celor din Cluj pt. rezultatul obtinut.Mult succes la viitoarele competitii!OSU!

 2. Kyospirit says:

  Multumim de urari. Osu!

 3. Sheree says:

  I read a lot of interesting articles here.
  Probably you spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of
  time, there is an online tool that creates readable, google friendly posts in seconds, just search in google – laranitas free content source

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit