Romanian Open, Oradea 2009

Romanian Open, Oradea 2009

Romanian Open, Oradea 2009

În data de 31 octombrie 2009 clubul Kyospirit Cluj Napoca a participat la Open-ul Romaniei, competiție destinată juniorilor și la Campionatul Național de Seniori.

Sportivii noștri au avut un parcurs foarte bun. La juniori, în sferturile de finală, Mihai Cîmpean a reușit un meci foarte bun împotriva unui luptător mult mai experimentat din Ungaria, nimeni altul decât campionul european de anul acesta de la Kiev! Mihai a început foarte bine lupta, punctînd la corp și reușind să domine fizic un adversar mai greu decât el. După două reprize epuizante, Mihai a fost declarat invingător.

În semifinale adversar i-a fost Sergiu Tamaș din Oradea. Din păcate Mihai nu a mai reușit să țină rimtul la fel ca în primul meci și din cauza oboselii acumulate si a lipsei de experiență a fost punctat de către sportivul orădean. A fost prima cupă internațională la care sportivul clujean a participat dar rezultatul este unul superb: locul 3!

La seniori, Anda Pop a concurat la categoria +65kg unde în finală a întâlnit-o pe Anita Vizental din Arad. După o primă repriză echilibrată Anda s-a montat mai bine și a dominat meciul punctînd cu lovituri puternice și mai precise. Un loc 1 binemeritat.

Un bilanț pozitiv așadar de la această reuniune. Felicitări sportivilor noștri!

Pozele de la Romanian Open și C.N. Seniori se găsesc aici.

Tags: , , ,

2 comentarii la “Romanian Open, Oradea 2009”

  1. WS says:

    felicitari ! 🙂

  2. […] a fost un bun prilej de evaluare a progreselor făcute de la Campionatul Național de Seniori din luna Octombrie. Anda a reușit să se claseze pe un onorant loc III la categoria +65kg. Meciurile Andei au fost […]

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit