?>

Stagiul Național de Kumite, Oradea 2010

Stagiul Național de Kumite, Oradea 2010

Stagiul Național de Kumite, Oradea 2010

Între 19-21 februarie a avut loc la Oradea Stagiul Național de Kumite. Clubul nostru a participat cu zece sportivi la cele patru antrenamente conduse de: sensei Harris Wallmen(3 dan, antrenorul lotului național), sensei Cristian Bolduț(3 dan, multiplu campion național și internațional) și sempai Marius Ilaș(2 dan, campion european și vice-campion mondial).

La fiecare antrenament au fost formate câte trei grupe de lucru, în funcție de gradul și experiența fiecărui sportiv. S-a lucrat foarte mult la palmare, s-a exersat stilul japonez de luptă(mai lent, dar mai puternic și mai eficient din punct de vedere al consumului de energie) și stilul european(execuții mai rapide, accent mult mai mare pe tehnică). Fiecare dintre cei trei coordonatori al acestui stagiu și-a prezentat propriile viziuni asupra modului de lucru, sportivii putând să aleagă ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Unul dintre antrenamente a avut loc în aer liber. Dupa o scurtă alergare de încălzire sportivii au urcat treptele de pe dealul Ciuperca de mai multe ori sub diverse forme(alergare normală, alergare cu un partener în spate, sprint-uri pe plan înclinat, etc.). În timpul fiecărei coborâri sportivii au cules de pe deal mizeriile lăsate de alți trecători, lăsând în urmă un deal mai “fericit”. A fost un antrenament foarte interesant și dificil în același timp.

În ultima zi de stagiu fiecare sportiv a avut posibilitatea de a face sparring cu colegii de la celelalte cluburi, indiferent de grad sau vârstă.

Stagiul s-a încheiat cu tradiționalele poze de grup, pe care le găsiți în galeria multimedia.

Tags: , , , ,

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit