Stagiul Național de Vară, Băile Felix 2010

Stagiul Național de Vară, Băile Felix 2010

Stagiul Național de Vară, Băile Felix 2010

Între 22-25 iulie 2010 a avut loc la Băile Felix(jud. Bihor) Stagiul Național de Vară al Federației Române de Karate Kyokushin. Coordonatorul stagiului a fost shihan Satoshi Yui(5 dan), antrenor la Honbu, Japonia. La stagiu au participat peste 150 de sportivi din toată țara, anul acesta fiind unul aniversar: 25 de ani de kyokushin în România.

Ca la toate stagiile cu shihan Yui antrenamentele au fost foarte solicitante, febra musculară fiind inevitabilă. Antrenamentul de dimineață a fost axat pe forță, rezistență și luptă, iar cel de după-masă pe kihon, kata și bunkai. Temperatura foarte mare(chiar și 40 de grade Celsius) a adăugat și ea la dificultatea exercițiilor, simpla ședere în picioare producînd broboane de sudoare.

Ultima zi a stagiului a fost dedicată examenului de centură. De departe cea mai așteptată parte a examenului a fost proba de kumite, caracteristică kyokushin-ului. Luptele au fost deosebit de puternice iar la final sportivii erau epuizați. Clubul nostru a avut cinci sportivi în examen, toți trecînd cu brio de toate probele. Felicitări tuturor, în special noului shodan Marius Mîndruțău, care astfel a făcut primul pas prin poarta cunoașterii karate-ului la nivel de maestru.

Lista sportivilor promovați de la C.S. Kyospirit Cluj Napoca:

  • 10 KYU: Andrei Cătinean, Ionuț Mesaroș și Radu Tămaș
  • 9 KYU: Dana Ciobotariu
  • 1 DAN: Marius Mîndruțău

Poze de la stagiu găsiți in secțiunea multimedia dar și pe siteul Federației.

Tags: , , , , , , ,

Scrie un comentariu

Aquina Spa Center    Trilulilu Kyospirit